به گزارش راهبرد معاصر. به طور طبیعی آب سبزیجات و گیاهان برخلاف آبمیوه حاوی مقدار پایینی از مواد قندی است. هرچند، آبگیری کرفس و مصرف آن به این شکل باعث میشود محتویات فیبردار آن از بین برود.
برخی از کارشناسان به مصرف سبزی کرفس توصیه میکنند چرا که فیبر خوراکی برای کاهش وزن، تنظیم قند خون و احساس سیری اهمیت دارد. با این حال بدن با مصرف آب کرفس مقدار بیشتری از مواد مغذی از قبیل ویتامین K، ویتامین A و پتاسیم دریافت میکند.
به گزارش مدیکال دیلی، همچنین آب کرفس دارای خواص ضد التهابی است که در کاهش فشار خون و تقویت سیستم ایمنی موثر است./ بهداشت نیوز